De Rambam…

De Rambam…

Soms ga je ergens eten en dat is dan zo lekker dat je het restaurant de hemel in wilt prijzen.
Dat zal ik dan ook zeker niet nalaten.
Maar soms…

Vlakbij Terneuzen werd lang van te voren aangekondigd…Rimnam…Authentiek Thais restaurant.
We keken er reikhalzend naar uit want hier houden wij van.
Ons geduld werd op de proef gesteld want eerst moest “huisje aan het water”, wat de betekenis van Rimnam is, officieel door monniken worden ingewijd.

Vooraf gingen we de recensies lezen. Auw…Alleen maar slechte berichten. Ik kon het bijna niet geloven. Zo slecht als ik daar las dat kon bijna niet. Derhalve gingen we toch maar reserveren via de website.

Al eerder had ik de website bezocht maar toen was hij nog niet klaar. Ook toen al kreeg ik de meest ..klik op de foto of titel om verder te lezen

Ja ja…Vakantie!

Ja ja…Vakantie!

Daar zit je dan als vrouw van 52 op de eerste dag van je schoolvakantie aan te hikken tegen zes weken vakantie.

Beetje vreemd want wat moet je doen met zoveel tijd? Ik werk al vanaf mijn zeventiende. Soms zelfs dubbele baantjes. Ook is nog geen jaar voorbij gegaan dat ik niet één of andere opleiding of cursus deed en hobby’s zijn ook altijd voldoende aanwezig geweest. Op één of andere manier was er altijd een bepaalde mate van stress. Ik zou wel eens willen voelen hoe het voelt om totaal te ..klik op de foto of titel om verder te lezen

Vrijheid

Vrijheid

Vrijheid. Wat is dat?
 
Vandaag herdenken we onze oorlogsslachtoffers. De mensen die voor onze vrijheid hun leven hebben verloren. Ik moet weer denken aan een goede zeven jaar geleden, vlak voordat we trouwden. We waren voor een weekend in Limburg en we gingen het kerkhof bezoeken in Margraten. Een waterig zonnetje vergezelde ons.
Er hing een hele speciale stilte. Geen vogeltje leek te fluiten. Het was overdonderend stil.

 

Ik heb het ijskoud gehad daar. De hele tijd stonden mijn armen vol ..klik op de foto of titel om verder te lezen
Previous Next

Kill and attack…

Al ben je dan 52, je krijgt toch nog regelmatig met nieuwe uitdagingen te maken. Zo van die drempeltjes waar je even overheen moet.  Gisteren had ik er weer zo eentje.

Ik had me ingeschreven voor een workshop kreeft maken bij de Drie Hoefijzers. Ik verheugde me er heel erg op en gezien de ervaringen van de vorige workshops waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Omdat mijn hart van zulke dingen altijd vol zit, stroomt dat er door mijn mond uit en vertel ik aan iedereen dat ik kreeft ga koken ..klik op de foto of titel om verder te lezen

© Gina Heynze 2019 | Privacywetgeving | cookies | Email notificatie