Brasser’s Korenmolen

Zo nu en dan kom je eens een pareltje tegen en dan vind ik dat de hele wereld dat zou moeten weten. Zo kreeg ik laatst een tip over een winkel met webshop in Biggekerke. Een winkel waar ze onder andere vanalles verkopen om je baklust te bevredigen.

Het is een molen waar ze het meel zelf malen en hij heet Brasser’s Korenmolen.
Toen ik op de website keek viel mij direct op wat een uitgebreid assortiment ze hebben. Dat vroeg natuurlijk om een testje.

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Dat ging allemaal uiterst soepel. De bevestigingsmail was ook zeer duidelijk. Een bestelling via internet is dus prima te doen en bestellingen worden binnen een tot twee dagen geleverd.

Ineens kreeg ik het idee dat ik er eigenlijk beste eens zelf naar toe kon rijden. Woensdag was de laatste dag van onze vakantie dus waarom zouden we er geen uitstapje van maken? Toen moest ik natuurlijk even lastig doen. Ik belde naar de winkel met de boodschap dat ze mijn bestelling niet op de post hoefden te doen maar gewoon in de winkel mochten zetten. Ik kreeg meteen het mailadres van degene die daar weer over ging en in een mum van tijd was alles geregeld. Alles uiterst vriendelijk.

De molen ligt aan de rand van het dorp en is prima te bereiken. Er is volop parkeergelegenheid. Meteen bij binnenkomst in de winkel is rechts de “bakhoek”. Hier kun je het zeer ruime assortiment bewonderen en helemaal losgaan met het inslaan van broodmeel, cakemixen en alle bijkomende benodigdheden.

Bij thuiskomst heb ik meteen het suikerbrood gebakken bij wijze van test. Echt om je vingers bij op te eten. De vele mixen die er kant en klaar voor je gereed staan zorgen ervoor dat echt iedereen kan bakken. Succes verzekerd!

Het is natuurlijk niet te doen om vanaf Kloosterzande elke keer naar Biggekerke te rijden maar ik heb het assortiment goed bekeken zodat ik bij mijn volgende bestelling in de webshop een goed beeld heb bij hetgeen ik bestel.
Met de nieuwe serie van “Heel Holland Bakt” in het vooruitzicht beveel ik Brasser’s Korenmolen van harte aan. Zowel het assortiment als de service zijn geweldig.

 


Afdrukken   E-mailadres

© Gina Heynze 2019 | Privacywetgeving | cookies | Email notificatie