Topperdeflop

Topperdeflop

Al jaren hoor ik de verhalen. Wat hadden ze genoten en wat een feest was het weer geweest. Het moest er dus maar eens van komen. Als een havik wachtte ik het moment af dat de tickets in de verkoop kwamen want het was elk jaar een hele toer om die te bemachtigen. Nou dat viel mee. De online verkoop ging van start en ik had in no-time twee goede plaatsen bemachtigd. Joepie joepie joepie…De voorpret kon beginnen.

Het thema van dit jaar was “Crazy Summer” en de dresscode wit met een zomers kleurtje.

Ow jéééé…Nou ben ik al geen smalletje maar in witte kleren zie ik er helemaal uit als een mastodont (achteraf heb ik gezien dat er meer mensen van dit euvel last hebben). Enfin, witte broek boven gehaald, wit t-shirt gekocht en een flinke witte pruik. Vol spanning gewacht of er nog een actie ging komen voor goedkope treinkaartjes en ja hoor…Ook die nog in de pocket gekregen. Hondjes naar de Beestenboel en door nichtje met ons koffertje op de trein geschopt. Weg waren we…Naar de Toppers in Amsterdam Arena.

We kwamen aardig vroeg in ons hotel aan en dus besloten we maar vast door te gaan. Zonder pruik want dat was er net teveel aan. Er was een evenemententerrein aangelegd en dat zag er veelbelovend gezellig uit en dat was het ook. Heel veel gezelligheid met live optredens en hapjes en drankjes en feestbeesten dat wij zijn (not) stortten wij ons vol overgave in het feestgedruis. Dat was om een uurtje of vier in de middag. Het concert begon om half negen. Wij zijn helemaal stuk op onze stoeltjes gaan zitten. De hele treinreis en het feestje van de afgelopen uren hadden hun sporen nagelaten.

Afgelopen week hadden we veel mensen horen klagen over het optreden en vooral over het geluid. Nou hebben sommige mensen altijd wat te zeuren natuurlijk dus we besloten er blanco in te gaan en te genieten. We hebben echt ons best gedaan hoor…ECHT!!!

Het was echter niet om aan te horen. Zingen was niet te verstaan en de gesproken woorden al helemaal niet. Ik weet niet hoe het kwam maar het was echt slecht. Na een uurtje keken we elkaar aan, we stonden op om een drankje te gaan doen. Met een overheerlijke mojito in een nisje op de galerij nog even verder gekeken en na een tweede mojito besluiten we weg te gaan om kwart over tien. Jammer maar we hadden geen spijt. Het was een combinatie van dingen. Wij waren moe en het Toppersconcert was naar onze smaak slecht. Van de pre-party hebben we enorm genoten en onze middag was evengoed geslaagd.

Sowieso was ons weekend super. Wij houden van treintje rijden en overal uitstappen en rondkijken en hapje en drankje doen. Ons hotel ( Citizen M ) was een heerlijk hotel. Schone kamers met zo’n mooie doorkijkdouche midden in de kamer en echt heerlijke bedden. We zijn er als een blok in slaap gevallen tot 9 uur deze morgen waarna we een heerlijk ontbijt kregen. Daarna weer terug getreind. Tussenstoppen op Schiphol en Rotterdam Centraal en de dag afgesloten met mijn favoriete quickfood bij KFC…Hot Wings.

Weer een paar lesjes geleerd. Een hele dag feesten dat kunnen wij niet meer en Toppers is niks voor ons. Het wordt een zware week.

 


Afdrukken   E-mailadres

© Gina Heynze 2019 | Privacywetgeving | cookies | Email notificatie