Beschuitje eten!

Beschuitje eten!

Facebooken, vierkantjes haken en een mutsje voor mijn man, TV kijken…Pfffff. Na een week op bed heb ik het wel zo’n beetje gehad. Voor wie het niet weet, ik ben herstellende van een dubbele operatie en het was nogal een pittige ingreep dus ik ben voorlopig niet van mijn bed af. Af en toe slaat de verveling toe dus ik meende jullie maar weer eens te moeten vervelen met wat onkunde. Af en toe komt er op facebook zo’n parade van knappe mannen voorbij. Alleen kiezen die jonge meiden natuurlijk gasten waarvan ik allang niet meer weet wat ik er mee zou moeten doen dus ik dacht kom, zoek zelf eens je top 10 bij elkaar. Beetje rijpere mannen die qua leeftijd wat beter bij je passen en waar ik best een beschuitje mee zou willen eten.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat dit nog niet meeviel en ik ben gestrand bij 5. Ja ja, jullie zullen er misschien best om gniffelen.

Mijn favoriete snoepje staat bovenaan en heet Matt Preston. Niet omdat ik hem uitgesproken knap vind maar het is zo’n lekkere grote teddybeer met een enorme uitstraling en ja, hij doet iets met eten. Zou dat het zijn?

De andere uitverkorenen zijn John Bon Jovi, Luis Figo, Maxime Verhagen en Morgan Freeman. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde. Waarom? Dat kan ik niet zeggen. Ze hebben “iets”. Of zien jullie wel overeenkomsten of rode draden?

Ik ben wel heel erg benieuwd naar jullie snoepjes dus kom…Laat mij ook eens lachen!

 


Afdrukken   E-mailadres

© Gina Heynze 2019 | Privacywetgeving | cookies | Email notificatie