De Rambam…

De Rambam…

Soms ga je ergens eten en dat is dan zo lekker dat je het restaurant de hemel in wilt prijzen.
Dat zal ik dan ook zeker niet nalaten.
Maar soms…

Vlakbij Terneuzen werd lang van te voren aangekondigd…Rimnam…Authentiek Thais restaurant.
We keken er reikhalzend naar uit want hier houden wij van.
Ons geduld werd op de proef gesteld want eerst moest “huisje aan het water”, wat de betekenis van Rimnam is, officieel door monniken worden ingewijd.

Vooraf gingen we de recensies lezen. Auw…Alleen maar slechte berichten. Ik kon het bijna niet geloven. Zo slecht als ik daar las dat kon bijna niet. Derhalve gingen we toch maar reserveren via de website.

Al eerder had ik de website bezocht maar toen was hij nog niet klaar. Ook toen al kreeg ik de meest vreemde reactie terug toen ik vroeg wanneer ze open gingen. Een mail die doorspekt was met het woord LOL kwam me al niet professioneel over.
Vandaag ging ik reserveren via de website. De bevestigingsmail begint met: Hi Heynze
Zo spreek je toch niet tegen je klanten zeker maar goed…Gereserveerd en we gingen…Blanco!

De ontvangst was vriendelijke men was zeer gedienstig. We bestelden beiden een voorgerecht en een hoofdgerecht. Viskoekjes en gamba’s en rundvleesschotel en red sniper.  Terwijl we zaten te wachten hoor ik de baas zelf uitleg geven over de red sniper aan een andere tafel. Die vis kon je gemakkelijk met twee of drie personen van eten. Dat was ons niet verteld dus ik riep hem met de vraag of ik dan de rest van de vis mocht meenemen. Heb hem netjes uitgelegd dat ik een maagverkleining heb en ook al een voorgerecht besteld heb en dat ik dat niet allemaal op kan.
Dat was geen enkel probleem. Ik was op manier nog wel blij. Al die negatieve kritiek was waarschijnlijk nergens op gebaseerd.

Allereerst kwam ons voorgerecht. Voor mij drie mini viskoekjes en voor Rony drie garnalen in een filodeegje. Allebei vergezeld van eenzelfde sausje uit dezelfde fles. Minivoorgerechtjes voor een maxiprijs. Niks bijzonders. Eerste tegenvaller.

Het hoofdgerecht van Rony was echt een kinderportie. Die was al haast klaar voordat ik begon.

Mijn vis zag er, afgezien van de verlepte blaadjes koriander, in eerste instantie spectaculair uit.
Toen ik eraan begon bleek die prachtige vis verkloot omdat hij veel en veel te droog was. De korst was in plaats van knapperig gewoon kneitertaai.
Ik heb de baas geroepen en om extra saus gevraagd omdat ik de vis te droog vond. Reactie?
Er zat saus op en die was er tussen gelopen en dit was nu eenmaal de traditionele manier waarop de vis gegeten werd. Ik kreeg dus geen saus. Mijn mond viel open. Meneer de baas vertrok.

Uiteraard heb ik niet veel van de vis gegeten. Dat kan ik helemaal niet eten zonder problemen te krijgen meneer de baas van Rimnam!
Wat een ongelooflijke arrogante reactie.
Rony heeft ook nog van de vis geproefd maar ook hij vond hem droog.
We hebben verzocht de rekening te brengen. De lieve ober vroeg nog wat er aan de hand was en heeft onze boodschap nogmaals overgebracht aan de baas.
Meneer heeft niet eens meer de moeite genomen aan onze tafel te komen en wij kregen een rekening van 78 euro !!!

Geen goedendag…Niks meer. Hij deed net of hij ons niet meer zag weglopen.
Wat een deceptie.

Rimnam kan van ons de RAMBAM krijgen.


Afdrukken   E-mailadres

© Gina Heynze 2019 | Privacywetgeving | cookies | Email notificatie